Offerte aanvragen

Vraag snel en makkelijk meerdere gratis boekhouding offertes aan! U ontvangt meerdere offertes van gespecialiseerde boekhouders in uw mailbox.

Offertes aanvragen »

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke tarieven zijn gebruikelijk voor een administratiekantoor?

Tarieven voor een administratiekantoor lopen sterk uiteen. Het uurtarief kan variëren van 30 euro tot 125 euro per uur. Een laag uurtarief betekent niet dat het desbetreffende administratiekantoor ook goedkoop is. Het aantal uren dat de boekhouder aan uw administratie besteedt is ook van belang. Het ene administratiekantoor zal efficiënter werken dan het andere administratiekantoor. Daarom is het van belang om offertes met elkaar te vergelijken. Let daarbij op zowel het uurtarief als op de tijd die het administratiekantoor incalculeert voor uw administratie. Daarnaast is het verstandig om een kantoor te kiezen dat werkt tegen vaste maandelijkse bedragen.

Wat kost het aanvragen van een offerte van een administratiekantoor?

Het aanvragen van een offerte voor uw boekhouding is gratis. Wanneer u kiest voor een administratiekantoor betaalt u het tarief dat u met elkaar afspreekt. Komt uw gekozen administratiekantoor niet met fiscale of organisatorische tips? Zoek dan een nieuw administratiekantoor via de website kiezen-administratiekantoor.nl.

Waarom is een goed administratiekantoor van belang?

U dienst zich bewust te zijn van het feit dat de kwaliteit van uw administratiekantoor zich vetaalt in de belastingaangifte. Door het missen van fiscale voordelen kunt u duizenden euro's teveel belasting betalen. Of nog erger is het wanneer uw administratiekantoor regelgeving niet goed toepast met als gevolg hoge naheffingsaanslagen van de Belastingdienst.

Heeft iedere ondernemer een administratiekantoor nodig?

Ja, want elke ondernemer is belasting verschuldigd of krijgt belasting terug. Voor eenmanszaken zijn veel fiscale voordelen weggelegd. Een administratiekantoor kan u hierbij ondersteunen en is daarom een waardevolle investering. Een kudig administratiekantoor zorgt ervoor dat uw onderneming gebruik kan maken van alle belastingvoordelen. Ook kan uw administratiekantoor u veel tijd besparen bij uw financiën.

Waar moet ik op letten bij de keuze van het administratiekantoor?

  1. Het initiatief van het administratiekantoor: komt het kantoor zelf met fiscale en startersvoordelen?
  2. Werkt het kantoor tegen vaste tarieven of op uurbasis? Bij vaste tarieven heeft u minder risico dat u een hoge eindafrekening ontvangt;
  3. Hoe groot is het kantoor. Een kantoor met meerdere medewerkers kan de continuïteit beter voor u waarborgen en heeft ook specialisten in huis.